Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ROTATION...

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος προορίζεται για βασικός στον αγώνα με τον ΟΦΗ από τον Μίτσελ, ενώ και άλλοι παίκτες πρόκειται να επανέλθουν στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που αποτελεί έναν από τους νεαρούς Έλληνες που εκτιμά ο Μίτσελ πρόκειται να πάρει ξανά φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Εκτός αυτού ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να επαναφέρει τους Ραφίκ Τζιμπούρ και Δημήτρη Σιόβα στην βασική ενδεκάδα, συνεχίζοντας το rotation.

Από εκεί και πέρα ενδέχεται ο Μπάλας Μέγιερι να ξεκινήσει αντί του Ρόι Κάρολ ως βασικός κάτω από τα δοκάρια. Υποψήφιος για ενδεκάδα είναι και ο Νταβίντ Φουστέρ. Πιο ασφαλή δείγματα γραφής αναμένεται να προκύψουν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Πάντως ο Μίτσελ έχει διευκρινίσει ήδη προς τους παίκτες του ότι περιμένει να παίξουν πολύ καλά και με τον ΟΦΗ και να αποσπάσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :