Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ» ΤΟ... ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, σφραγίζει σήμερα στην Κομοτηνή, ο Ολυμπιακός.

Το 40ο πρωτάθλημα έχει μπει ήδη στην πλούσια τροπαιοθήκη του Θρύλου και σήμερα οι ερυθρόλευκοι θέλουν να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό της 11ης Μαΐου, όπου θα διεκδικήσουν το 26ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του συλλόγου.

Το σημερινό (20:00, OTE sport 3) ματς με τον Πανθρακικό μοιάζει... διαδικαστικού χαρακτήρα, μετά το εμφατικό 6-2 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ωστόσο, ο Μίτσελ (ο οποίος θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στη χολή και θα νοσηλευτεί για τρεις μέρες, ενώ στον ερυθρόλευκο πάγκο θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης) κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είπε στους παίκτες του πως πρέπει να ξεχάσουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να παλέψουν για τη νίκη σήμερα στην Κομοτηνή.

Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ.


Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ, εκτός αν και αποφασιστεί να δοθεί μια ευκαιρία στον Γιαννιώτη. Την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας και Λυκογιάννης.

Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Φέισα, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τον Φουστέρ και τον Μάσαντο. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μανιάτης. Στην επίθεση θα παίξουν οι Φετφατζίδης, Αμπντούν και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Γκρεκό, Μανωλάς και Μοντέστο.

Εκτός έμειναν οι Ιμπαγάσα, Χολέμπας (προφυλάσσονται εν όψει του τελικού), Πάντελιτς και Πίνο (μάλλον δεν είναι σε θέση να βοηθήσει).

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :