Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΟΙ... ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τη χαλαρότητά του και έδωσε… θάρρος στην Αναντολού Εφές στο χθεσινό παιχνίδι.

Η χαλαρότητα του Ολυμπιακού στην ήττα από την Εφές στο τρίτο παιχνίδι των play offs στην Τουρκία, αποτυπώνεται πλήρως στους αριθμούς...

Το "sport-fm.gr" τους παρουσιάζει και σας τους μεταφέρουμε:

Η άμυνα που είχε κρατήσει τους Τούρκους στα δύο πρώτα ματς στους 57,5 πόντους κατά μέσο όρο δέχτηκε χθες 83, ενώ από το τραγικό 8% (3/34) στα τρίποντα στα παιχνίδια του ΣΕΦ η Εφές εκτοξεύτηκε στο 53,3% (8/15). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχασε για πρώτη φορά στη σειρά τον έλεγχο των ριμπάουντ και είχε πολύ μικρότερο αριθμό επιθέσεων (66 έναντι 56 σουτ), ενώ έγινε και πάλι κατάχρηση των μακρινών σουτ, παρότι τα ποσοστά από τα 6,75μ. δεν είναι καλά σε αυτή τη σειρά, μόλις 30% (21/70).

Ένας σημαντικός παράγων της ήττας ήταν και η εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη, που ήταν μακριά από τα συνήθη υψηλά στάνταρ. Με εξαίρεση το δεύτερο παιχνίδι της σειράς ο αρχηγός των ερυθρόλευκων φαίνεται να μην βρίσκεται στην καλύτερή του φάση... Έχει 9,3 πόντους με κακά ποσοστά σε δίποντα (37,5%, 6/16) και τρίποντα (7,1%, 1/14), αισθητά χαμηλότερα από τις επιδόσεις του στο Top 16, όπου είχε 15,4 πόντους με 46,2% στα δίποντα και 31,9% στα τρίποντα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :