Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΣΜΙΘ : ΛΙΓΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΦ!

Ο Ντέβιν Σμιθ αναδείχθηκε MVP Μαρτίου στην Ευρωλίγκα και σε δηλώσεις του υπογράμμισε πόσο σημαντικό ήταν το «διπλό» στο ΣΕΦ κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

«Νομίζω πως η νίκη μας στο ΣΕΦ ήταν η πιο σημαντική της χρονιάς για μας. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε όλες τις ομάδες που μας είχαν νικήσει στον πρώτο γύρο, ειδικά τον Ολυμπιακό που μας είχε κερδίσει με έναν πόντο. Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε τον αγώνα και τα καταφέραμε. Λίγες ομάδες μπορούν να νικήσουν σε εκείνη την έδρα», ήταν ορισμένα από τα όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Ο Ντέβιν Σμιθ αναφέρθηκε ακόμα στο μεγάλο σουτ που έβαλε στο ΣΕΦ και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στη Μακάμπι: «Θυμάμαι πως είχα πάρει την μπάλα και στη συνέχεια είχα χάσει προσωρινά την κατοχή. Μετά είχα κοιτάξει στο χρονόμετρο και ο χρόνος τελείωνε. Έπρεπε να σουτάρω, το έκανα χωρίς να σκέφτομαι την απόσταση ή τίποτε άλλο και η μπάλα μπήκε μέσα»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :