Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΤΗ... ΓΛΙΤΩΣΕ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ευχαρίστησε τον Θεό που δεν τραυματίστηκε σοβαρά σε μία διεκδίκηση της μπάλας στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Ο νεαρός χαφ των ερυθρόλευκων που χτύπησε στο ματς με τον Πανθρακικό και έγινε αλλαγή έκανε εξετάσεις στο Metropolitan που δεν έδειξαν όμως κάτι σοβαρό. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ενημέρωσε για την κατάστασή του τόσο στο twitter του όσο και στο Facebook αναρτώντας και την σχετική φωτογραφία από το χτύπημά του.

Στο twitter του σημείωσε: «Ευχαριστώ τον Θεό που τίποτα δεν έσπασε. Απλά μία μελανιά και ένας δυνατός πονοκέφαλος. Ολυμπιακός-Πανθρακικός 6-2».

Στο επίσημο προφίλ του στο Facebook επισήμανε: «Με το χθεσινό 6-2 στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Πανθρακικό κάναμε ένα μεγάλο βήμα για τον τελικό. Δυστυχώς για μένα μετά από μία σύγκρουση έπρεπε να γίνω αλλαγή και να μεταφερθώ για εξετάσεις στο νοσοκομείο νιώθοντας ζαλάδες. Δόξα τω Θεώ η διάγνωση εκτός από πονοκέφαλο δεν ήταν τίποτα το ανησυχητικό και έτσι μπόρεσα να πάρω κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση. Καλό απόγευμα σε όλους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :