Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΝΤΕΤΑΡΙ : ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

Ο Λάγιος Ντέταρι μίλησε στο "katimagiko.gr" δηλώνοντας ότι δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και πως θα ήθελε να γυρίσει ξανά στο Λιμάνι.

Αναλυτικά:

Ο Ντέταρι ασχολείται ακόμα με το ποδόσφαιρο έχοντας ως πιο πρόσφατη ενασχόλησή του την ομάδα της Φερεντσβάρος. «Προσπαθώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι θα δω το τι θα κάνω. Θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι με την προπονητική και να είμαι κοντά στον χώρο», τόνισε για τις τωρινές του δραστηριότητες.

Όσο για τον Ολυμπιακό και τις σχέσεις του τόνισε πως «έχω καιρό να έρθω στην Ελλάδα. Δεν ξεχνάω τον Ολυμπιακό παρότι δεν έπαιξα πολύ στην Ελλάδα. Γνωρίζω πολύ καλά πως και ο κόσμος εκεί δεν με ξεχνάει και ότι με αγαπάει πολύ, κάτι που με ευχαριστεί σε μεγάλο βαθμό.

Πριν από αρκετό χρονικό διάστημα είχα βρεθεί στου Ρέντη και είχα μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας».

Ερωτηθείς για το εάν θα γύριζε ποτέ στο Λιμάνι είπε: «Γιατί να μην γύριζα; Γιατί να μην επέστρεφα στον Ολυμπιακό; Θα μου άρεσε εάν μπορούσε να γίνει αυτό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :