Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ FINAL4

«Είμαστε καλύτερη ομάδα και πάντα οι καλύτερες ομάδες πηγαίνουν στο Φάιναλ Φορ», τόνισε ο Χρήστος Μαρμαρινός, εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, μετά την ήττα στην Πόλη και την ισοφάριση της σειράς.

«Θα μπορούσαμε να είμαστε από τώρα στο Φάιναλ Φορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάσαμε την πρόκριση, θα πάμε μέσω Αθήνας στο Φάιναλ Φορ», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρμαρινού.

«Όλη την σεζόν παλεύαμε για το πλεονέκτημα έδρας, που θα έχουμε στον πέμπτο αγώνα», συνέχισε ο ασίσταντ κόουτς των ερυθρόλευκων, που δεν συμφώνησε ότι το μομέντουμ ευνοεί την Εφές:

«Ξέρει η Εφές ότι για να νικήσει στην έδρα της όλες οι συγκυρίες ήταν ευνοϊκές, όπως και οι διαιτησίες. Μπορεί να πανηγυρίζουν τώρα, αλλά εάν δουν στο βίντεο τις συμπτώσεις δεν θα είναι εφυσηχασμένοι στο ΣΕΦ. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πάντα οι καλύτερες ομάδες πηγαίνουν στο Φάιναλ Φορ».

«Για ένα ακόμη ματς βρέθηκαμε να σουτάρουν λιγότερες μπάλες, οι μισές αναπηδήσεις στην Εφές, γι’ αυτό χάσαμε, παρά την μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα», εξήγησε ο Μαρμαρινός για την αποψινή ήττα.

«Και στο τέλος χάσαμε από δύο ριμπάουντ», συνέχισε ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού και τόνισε ότι:

«Λέει πολλά ότι χάσαμε δύο ριμπάουντ στα τελευταία 18’’».

Σε ερώτηση γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ο Σπανούλης στο τέλος, ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού απάντησε ότι: «Είναι καλύτερο σε αυτή την ερώτηση να απαντήσει ο κύριος Μπαρτζώκας. Πρόβλημα τραυματισμού από όσο ξέρω δεν είχε».

Σε ερώτηση τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός μέχρι το πέμπτο ματς της επόμενης εβδομάδας, ο Μαρμαρινός απάντησε ότι: «Εάν εξαιρέσεις τα πολλά φάουλ, που δώσαμε, και τα ριμπάουντ ήμασταν καλά. Δεν θα μίλαγε κανείς για άμυνα, εάν παίρναμε τα δύο ριμπάουντ στο τέλος. Το πλάνο μας ήταν επιτυχημένο, όταν χάνεις δύο ριμπάουντ μιλάμε για συγκέντρωση στιγμής. Κάποια μαρκαρίσματα ήταν δυσανάλογα και την επόμενη μέρα θα χρειαστουν κάποιες προσαρμογές, αλλά ο πυρήνας του πλάνου παραμένει ο ίδιος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :