Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ : ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FINAL4

Ο Ολυμπιακός λίγες μέρες πριν την τελική φάση της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο, αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη και πλέον θα πρέπει να προετοιμαστούν μέσω των προπονήσεων για το Final 4 της Ευρώπης.

Στο γεγονός αυτό αναφέρθηκε και ο νεαρός πλέι μέικερ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος τόνισε: «Σε όλα τα ματς με την Εφές δώσαμε πολύ ενέργεια αλλά είμαστε επαγγελματίες παίκτες και τώρα όσο χρόνο έχουμε θα πρέπει να ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σε προετοιμασία για το Final 4. Πιστεύω ότι μέσα από τις προπονήσεις θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να δούμε τις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ σε επίθεση και άμυνα και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :