Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΣΤΗΝ... ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ «ΑΙΩΝΙΟΙ», ΕΡΤ ΚΑΙ Nova!

Τα πέμπτα παιχνίδια που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα θα κρίνουν το αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα είναι στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο...

Παράλληλα, θα ξεκαθαρίσει αν στο φάιναλ-φορ θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση, κάτι το οποίο είναι must για Nova και ΕΡΤ που θα μεταδώσουν παράλληλα τους αγώνες και είναι αυτονόητο ότι ...καίγονται να συμμετάσχει Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός ή (το ιδανικό) να βρίσκονται στο Λονδίνο και οι δύο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Στα πέμπτα παιχνίδια την πρώτη επιλογή μετάδοσης έχει η Nova. Για την ακρίβεια περνάει στο συνδρομητικό, καθώς στους τέταρτους αγώνες ανήκε στην ΕΡΤ.

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά οι πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί απ' τη Nova και το Ολυμπιακός-Εφές απ' την ΕΤ1.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :