Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΟ ΣΕΦ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 73-38 *ΒΙΝΤΕΟ*

Σαν σήμερα στις 19 Μαΐου το 1996, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Παναθηναϊσκό στο ΣΕΦ για τον πέμπτο τελικό των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι "αιώνιοι" ήταν ισόπαλοι 2-2 και όποιος επικρατούσε, θα έκανε δικό του τον τίτλο.

Το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο από τους οπαδούς του Θρύλου, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν ένα από τα καλύτερά τους παιχνίδια και αναάγκασαν τους "πράσινους" να... προσκυνήσουν στο μεγαλείο τους!

Ο Ολυμπιακός είχε σε καταπληκτική ημέρα όλους τους παίκτες του, τα ποσοστά ευστοχίας ήταν τρομερά και μοιραία δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη διαφορά πόντων σε παιχνίδι των δύο ομάδων.

Το τελικό 73-38 αποτελεί μέχρι και σήμερα μια από τις πιο σημαντικές νίκες επί του «αιωνίου», τη σεζόν, μάλιστα, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, όταν η FIBA ζητούσε... συγνώμη από την Μπαρτσελόνα για τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε το τρόπαιο στον Παναθηναϊκό.

Ενόψει play offs... Καιρός να επαναληφθεί η Ιστορία και ο πρωταθλητής Ευρώπης να ταπεινώσει ξανά τους "πράσινους", "κλείνοντας" μια και καλή τα στόματα που άνοιξαν πάλι διάπλατα και να κάνει το... repeat και στο Ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το θρίαμβο του Λονδίνου!




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :