Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΔΗΜΟΥ : ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ *ΒΙΝΤΕΟ*

Στο πλεονέκτημα που έχει η Βουλιαγμένη, ενόψει των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Κώστας Δήμου κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, όπου φιλοξενήθηκε.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης αναφέρθηκε στα πλέι οφ στα οποία θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει το αβαντάζ της… εμπειρίας.

Ο Έλληνας τεχνικός ακόμη σχολίασε τους τελικούς των ανδρών, δηλώνοντας πως εκεί τα παιχνίδια είναι πιο ισορροπημένα, ενώ πρόσθεσε πως το πλεονέκτημα της έδρας είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την επίσκεψή του στο ΚΑΡ:

Για τα πλει οφ ανδρών, γυναικών, στα οποία θα κονταροχτυπηθούν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη:
«Θα ήταν ριψοκίνδυνο να κάνει κανείς πρόβλεψη για τα πλέι οφ των ανδρών και να πει ποια ομάδα είναι το φαβορί, ιδιαίτερα στη σειρά των τελικών. Και οι δύο ομάδες έχουν θετικά και αρνητικά και από αυτά εξαρτάται το αποτέλεσμα του αγώνα. Στους άνδρες τα παιχνίδια είναι πιο ισορροπημένα, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όσον αφορά στις γυναίκες η έδρα δεν παίζει ρόλο. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα, λόγω της εμπειρίας μας, ξέρουμε πώς να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια και για αυτά προετοιμαζόμαστε όλη τη σεζόν. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία νέα ομάδα που ακόμη δεν ξέρει πώς να κερδίζει δύσκολα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει μέλλον στον χώρο:
«Νομίζω ότι υπάρχει μέλλον, το πόλο ταιριάζει στους Έλληνες. Έχουμε παράδοση σε αυτό το χώρο. Ακόμη, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Πιστεύω ότι υπάρχει μέλλον όχι μόνο στο πόλο, αλλά γενικά στον αθλητισμό».

Δείτε το βίντεο με τιις δηλώσεις του από την κάμερα του "sport-fm.gr":





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :