Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΑΠΟ... ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα... «τρέξουν» οι νεότερες εξελίξεις για την υπόθεση του Ντέρεκ Μπόατενγκ με τον Ολυμπιακό. Ετοιμάζει την κίνησή του ο παίκτης, αμετακίνητοι οι ερυθρόλευκοι.

Ο Μπόατενγκ όπως προκύπτει από πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", από την Αγγλία δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα ετοιμάζοντας την επόμενή του κίνηση μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Για τον Γκανέζο μέσο πάντως τα βρετανικά ΜΜΕ επέμεναν και την Πέμπτη πως έκλεισε για δύο χρόνια στην Φούλαμ και ότι θα ανακοινωθεί από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά, σημειώνοντας παράλληλα πως οι ερυθρόλευκοι θα προσφύγουν και εναντίον του αλλά και κατά του αγγλικού συλλόγου στα αρμόδια όργανα.

Σύμφωνα με νεότερες πηγές του δημοσιεύματος, ουσιαστικές εξελίξεις για την υπόθεση αυτή πρόκειται να υπάρξουν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :