Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ... ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Τη νέα της εμφάνιση για την περίοδο 2013-14 παρουσίασε η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τη διοίκηση της «βασίλισσας» να υπογράφει ένα πλουσιότατο χορηγικό συμβόλαιο με την αεροπορική εταιρεία «Emirates»!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", οι δυο πλευρές θα συνεργαστούν για πέντε χρόνια, και οι «μερένχες» θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ!

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ και ο πρόεδρος της «Emirates», σεΐχης Αχμέντ Μπιν Σάεντ Αλ Μακτούν, οριστικοποίησαν τη συμφωνία βάζοντας τις υπογραφές τους στο γήπεδο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

«Είναι μια σημαντική ημέρα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα εδραιώνουμε μια εξαιρετική συμμαχία για την ομάδα μας. Εργαζόμαστε για να κάνουμε τα όνειρα των οπαδών μας πραγματικότητα, και αυτή η συμφωνία θα διευκολύνει το στόχο μας» δήλωσε ο Πέρεθ, προσθέτοντας ότι η «Emirates» θα είναι ο κύριος χορηγός του συλλόγου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ρεάλ και ο σεΐχης Αλ Μακτούμ φωτογραφήθηκαν με τους Ίκερ Κασίγιας, Κριστιάνο Ρονάλντο, Σέρχιο Ράμος και Καρίμ Μπενζεμά, τους τέσσερις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές των «μερένγκες» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ακολούθως όλη η ομάδα φόρεσε τη νέα φανέλα, με το λογότυπο της «Fly Emirates».

Δείτε το βίντεο για τη νέα εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης για τη σεζόν 2013-14 στο οποίο συμμετέχουν οι Τσάμπι Αλόνσο, Άλβαρο Αρμπελόα και Μαρσέλο! Δεν υπάρχει πάντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το βίντεο ετοίμασε η Adidas...




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :