Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ... ΦΟΥΣΤΕΡ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Σχεδόν καθημερινά οι Ισπανοί ασχολούνται με το μέλλον του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, και αν τελικά θα παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο της Βαλένθια. Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω απ’ όλο αυτό.

Σύμφωνα με αυτήν ο Βάσκος τεχνικός, αν τελικά παραμείνει στις «νυχτερίδες» θα προσπαθήσει να πάρει έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο είχε φέρει ο ίδιος στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Βαλβέρδε και δεν είναι η πρώτη φορά που αναπτύσσεται μία τέτοια φημολογία.

Ο «Τσινγκούρι» θεωρεί τον Ισπανό μέσο των ερυθρόλευκων έναν από τους πιο χρήσιμους παίκτες σε μία ομάδα. Μπορεί να κάνει πολύ καλά τη δουλειά που του ζητάει ο προπονητής του και το σημαντικότερο είναι ότι ξέρει πάρα πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζει ο ίδιος…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :