Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ... «ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΑΛΟΡΟΣΙ» Ο ΓΚΡΕΚΟ!

Στην λίστα των παικτών που θεωρούνται... ήρωες των "τζιαλορόσι" συγκαταλέγεται το όνομα του Λεάντρο Γκρέκο, με τους Ιταλούς να κάνουν ειδική αναφορά στον 27χρονο μέσο του Ολυμπιακού και πρώην παίκτη της Ρόμα.

Εκτενέστατη αναφορά στον Γκρέκο, το όνομα του οποίου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά των παικτών που τίμησαν με την παρουσία και την προσφορά τους την φανέλα της Ρόμα έκανε πρόσφατα η εφημερίδα «La Romanista», με το όνομα του Ιταλού μέσου των ερυθρόλευκων να βρίσκεται ψηλά στην σχετική λίστα.

Οι Ιταλοί τιτλοφόρησαν το σχετικό αφιέρωμα «Οι ήρωες των τζιαλορόσι» και ένα από τα ονόματα που υπήρχαν στη σχετική λίστα ήταν και αυτό του Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα σε αρκετά ματς σ' όλες τις διοργανώσεις πριν πάρει την απόφαση τον περασμένο Ιούλιο να έρθει στον Ολυμπιακό!

Στο εν λόγω κείμενο γίνεται αναδρομή στην καριέρα του νυν παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας απο τα πρώτα του βήματα στην Ρόμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :