Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗ Lotus Ο ΑΛΙΣΟΝ!

Ύστερα από δική του επιθυμία, ο James Allison, αποτελεί παρελθόν από την Lotus, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "woop.gr".

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός διευθυντής της Lotus ήδη πρωταγωνιστεί σε σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει πόστο σε Williams, Mercedes, ενώ εδώ και καιρό το όνομά του ακούγεται για Red Bull αλλά και τη Ferrari.

O Eric Boullier είπε για το θέμα: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Nick Chester είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής μας. Ο Nick είναι γνωστός σε όλους μας και είναι στην ομάδα για δώδεκα χρόνια. Εμπλέκεται ήδη με τα φετινά αυτοκίνητα καθώς και με αυτά της επόμενης σεζόν. Ξέρουμε ότι είναι ικανός να διαχειριστεί τα όποια μελλοντικά θέματα.

Σαν ομάδα, αλλά και προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον James Allison για τις προσπάθειες του κατά τη διάρκεια της θητεία του στο Ένστοουν και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για τη συνέχεια".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :