Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ημέρα συσκέψεων ήταν η Τρίτη (11/6) για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κι όχι μόνο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Εκπρόσωποι της Ε.Ο.Κ., του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και του Π.Σ.Α.Κ. βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) στα γραφεία της Ομοσπονδίας κι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και διεξοδική κι εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι διαφόρων θεμάτων του χώρου του μπάσκετ. Κοινός στόχος όλων των φορέων είναι να ρυθμιστούν αποτελεσματικά τα θέματα, που αφορούν στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική σύσκεψη, καθώς υπήρξε συνάντηση και για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Κ., Παναγιώτης Τσαγκρώνης, κι ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αριστείδης Γομέλης, έδωσαν το «παρών» και συναντήθηκαν με εκπροσώπους των σωματείων. Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση, που αφορά στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν και κατατέθηκαν προτάσεις, οι οποίες θα εξεταστούν και θα συζητηθούν σε νέα συνάντηση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :