Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«ΕΚΛΕΙΣΕ» ΧΕΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησαν χθες οι άνθρωποι της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία και «έκλεισαν» τον Βαγγέλη Χελά για την επόμενη σεζόν! Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και ήταν και μέλος των μικτών της ΕΠΣ Μεσσηνίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη χθες ήταν μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού Καλαμάτας, όπως και άνθρωποι των ερυθρόλευκων και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη μεταγραφή του πιτσιρικά! Ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται με το τμήμα Κ15 στο καινούργιο πρωτάθλημα που αναμένεται να δημιουργηθεί από την Superleague.

Από εκεί και πέρα, οι κινήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των τμημάτων της ακαδημίας συνεχίζονται, αφού καθημερινά οι ερυθρόλευκοι μιλούν με παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα που έχουν ξεχωρίσει και γίνονται οι προσπάθειες για να ενσωματωθούν στην οικογένεια του Ολυμπιακού!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :