Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΓΚΑΡΣΙΑ : ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΒΕΡΔΟΥ...

Συνέντευξη σε καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε ο... «κολητός» του Ζοάν Βερδού και συμπαίκτης του στην Εσπανιόλ, Σέρχιο Γκαρσία.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε τον αντικαταστάτη του Βερδού, είναι ένας χαρισματικός πλέι μέικερ, ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει να δώσουμε πολλά χρήματα για να βρούμε έναν παίκτη σαν κι αυτόν, με τη δική του προσφορά στην ομάδα», δήλωσε ο Σερχιο Γκαρσία στο "Radio Catalunya".

Ο Γκαρσία είναι από τα μικρά τμήματα της Μπαρτσελόνα μαζί με τον Βερδού, είναι πολύ στενοί φίλοι και ήταν παρών στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη της περασμένης εβδομάδας.

Την ίδια ώρα, στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα ότι η Σαουθάμπτον περιμένει ότι μπορεί να αποκτήσει τον Βερδού για τον οποίο έχει κάνει κινήσεις ο παλιός προπονητής του στην Εσπανιόλ και νυν των «Αγίων», ο Ποκετίνο, ενώ στον Ολυμπιακό περιμένουν την τελική απάντηση του παίκτη στην πρόταση για τριετές συμβόλαιο και παρόλο που τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά, δεν χάνουν τις ελπίδες τους ότι τελικά ο Βερδού θα απαντήσει θετικά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :