Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ

Η επέμβαση που έκανε στον ώμο ο Στίβεν Τζέραρντ τον περασμένο μήνα δεν πρόκειται να τον αφήσει για μεγάλο διάστημα μακριά από την αγωνιστική δράση.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν με τους «κόκκινους», αφού δεν είχαν κάποια ουσιαστική σημασία, ώστε να κερδίσει χρόνο στην προετοιμασία της νέας περιόδου. Ο ίδιος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως όλα πάνε βάσει του προγράμματος που έχει χαραχτεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του.

«Όλα πάνε καλά και νιώθω δυνατός», δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, ο οποίος έχει αρχίσει την ελαφριά άσκηση και εξήγησε:

«Είμαι έξι εβδομάδες εκτός λόγω της εγχείρησης. Δεν είμαι μακριά από την επιστροφή στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ίσως αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα αποχής που είχα ποτέ σε τέτοια χρονική περίοδο. Ανυπομονώ να επιστρέψω».

Όπως επισημάνθηκε στα αγγλικά ΜΜΕ, στόχος του Τζέραρντ είναι να εμφανιστεί πανέτοιμος στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στις 3 Αυγούστου προς τιμήν του που θα γίνει στο «Άνφιλντ» και τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Γι’ αυτό και αναμένεται να έχει ήδη παίξει σε κάποια ματς προετοιμασίας πριν από την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :