Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ!

Ο ένας είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη δόση τρέλας μέσα του. Ο άλλος, όμως, δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα γραφής. Φρόντισε, όμως, να δείξει με το «καλημέρα», ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας χρονιάς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Ο πρώτος είναι ο Χοσέ Χολέμπας. Ο οποίος συνεχίζει να πηγαίνει καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας του Θρύλου.

Ο δεύτερος είναι ο Τόμας ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος, άρτι αφιχθείς από τον ΠΑΣ Γιάννινα και με την καλύτερη σεζόν της καριέρας του ως παρακαταθήκη, είναι αποφασισμένος να δείξει σε όλους ότι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά μία φυσική εξέλιξη της ποδοσφαιρικής του ποιότητας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, λοιπόν, βρέθηκε και αυτός στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, κάνοντας το δικό του έξτρα πρόγραμμα και εξωτερικεύοντας με τον καλύτερο τρόπο το πόσο αποφασισμένος είναι να πετύχει στον Ολυμπιακό. Εξάλλου, εδώ και καιρό έχει ενημερωθεί ότι υπολογίζεται κανονικά από το τεχνικό επιτελείο του Θρύλου και ότι θα παραμείνει στο ρόστερ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :