Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΓΟΥΝΤΣ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ

Στο ΣΕΦ έδωσε το «παρών» ο Κιντέλ Γουντς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, και παρακολούθησε τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ των ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, καθώς κάνει αποθεραπεία για έναν τραυματισμό που έχει υποστεί και μίλησε στο "gavros.gr", τόσο για τον πρώτο τελικό όσο και για τον επερχόμενο στο ΟΑΚΑ:

«Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ήταν πιο προσηλωμένος στο αγωνιστικό πλάνο που είχε ετοιμάσει. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ άστοχος και δεν έπαιξαν τόσο καλά όπως συνηθίζουν τον τελευταίο καιρό. Αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να έχουν νικήσει.

Βέβαια πιστεύω πως μπορεί ο Ολυμπιακός να νικήσει στο ΟΑΚΑ, είναι πολύ καλή ομάδα αρκεί να παλέψει σε κάθε φάση. Εύχομαι στους οπαδούς και την ομάδα του Ολυμπιακού τα καλύτερα και να παλεύουν για κάθε τι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :