Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΑΪΤΑΝ!

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Τουρκίας θα μετάσχει η Εθνική ομάδα της Νιγηρίας. Το τουρνουά αρχίζει στις 21 Ιουνίου και ο Μάικλ Ολαϊτάν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, έχοντας στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

Ο Ολαϊτάν είναι ο ένας από τους τρεις... λεγεωνάριους, από την άποψη που τον θέλει να αγωνίζεται σε ομάδα εκτός της πατρίδας του. Πολλά από τα δημοσιεύματα το τονίζουν αυτό, θέλοντας να τονίσουν ότι ο Ολαϊτάν δεν είναι κάποια αμελητέα ποσότητα ως ποδοσφαιριστής, αλλά μια μονάδα που μπορεί να προσφέρει πολλά.

Από το ύφος των δημοσιευμάτων στη Νιγηρία, μάλιστα, φαίνεται ξεκάθαρα ο πρωταγωνιστικός ρόλος που αναμένεται να έχει ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος τα πήγε περίφημα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής του ομάδας και έδειξε να είναι από τους πιο σταθερούς και ορεξάτους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :