Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΠΑΟΥΕΛ : ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Τελείως διαφορετικός αγώνας θα είναι ο αυριανός (09/06, 21.00), ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Τζος Πάουελ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δοκιμάζονται στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο τελικό της Α1 Μπάσκετ, και όπως παραδέχθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ θα είναι μεταμορφωμένοι προς το καλύτεροι, καθώς στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ δεν κατάφεραν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την ήττα στον πρώτο τελικό: «Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Θέλαμε τόσο μα τόσο πολύ τη νίκη που εμφανιστήκαμε στο παρκέ αρκετά νευρικοί, με περισσότερο άγχος από όσο έπρεπε».

Για το δεύτερο παιχνίδι, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ: «Νομίζω πως αύριο (09/06) θα είναι πολλά πράγματα διαφορετικά. Θα είμαστε πιο ήρεμοι και πιο έτοιμοι. Πρέπει να εμφανιστούμε διαφορετικοί και να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στον πρώτο τελικό. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :