Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ... ΦΑΠΕΣ! ΠΑΟ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-2

Δεν αρκεί η όρεξη και οι δηλώσεις, θέλει και... τρόπο για να έρθουν τα αποτελέσματα και εκ του αποτελέσματος οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον είχαν στη φιλική ήττα με σκορ 0-2 από την Ανόρθωση.

Άρχισαν τα... δύσκολα και οι "φάπες", έστω και φιλικές, με κακή εμφάνιση από τους "πράσινους" και ήττα στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας τους στην Ολλανδία.

Οι «πράσινοι», ήταν στο γήπεδο μόνο στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στην κυπριακή ομάδα και κατάφεραν να... απειλήσουν την αντίπαλη εστία όλες και όλες δύο φορές! Όσο για το τρέξιμο, την πίεση και τη... διάθεση δεν είχαν διάρκεια.

Με αμυντικά κενά και χωρίς σωστή ανάπτυξη, οι παίκτες του «τριφυλλιού» είδαν τον Άντιτς στο 49ο και τον Θεοδώρου στο 75ο λεπτό να διαμορφώνουν το τελικό 0-2.

Ντεμπούτο με τα πράσινα για Μέντες ντα Σίλβα που αγωνίστηκε στα τελευταία 25 λεπτά στο κέντρο της άμυνας και να μην "ξεχνιόμαστε"... πήγε σε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό δήλωσε, αλλά δεν μας είπε σε ΤΙ ακριβώς! Αν εννοούσε τις φάπες είναι σίγουρο! Ξεκίνησαν κιόλας!

Από κοντά παρακολούθησε το φιλικό ματς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, που βρίσκεται στην Ολλανδία από το βράδυ της Κυριακής. Τώρα αν θα "κλάψει" πάλι για τη διαιτησία του φιλικού (από συνήθεια ή κεκτημένη ταχύτητα) είναι ακόμα άγνωστο! Από τη "φάπα" σίγουρα πάντως θα ρίξει ένα δάκρυ!

Άντε βρε! Καλή συνέχεια...


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Καρνέζης (64’ Αναγνωστόπουλος), Ρισβάνης (64’ Μέντες), Ααράμπ, Αναστασόπουλος, Χουχούμης (46’ Σπυρόπουλος), Λαγός, Ζέκα (46’ Δώνης), Σταματάκης, Μουζακίτης (46’ Ντίνας), Μπαϊράμι (46’ Κουσίδης), Γιαννιτσάνης

Ανόρθωση: Βαλβέρδε, Άντιτς, Παβίσεβιτς, Αλέξα, Οχαγιόν (84’ Αβραάμ), Μαραγκός (73’ Θεοδώρου), Γκριγκαλασβίλι (46’ Κολαούτι), Λαϊφης (88’ Λοϊζίδης), Φοφανά, Γκαλαμάζ (86’ Οικονόμου), Οκκάς


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :