Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία γνωστοποιεί λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας.

Γίνονται γνωστές οι τιμές, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα τις πάρουν στην κατοχή τους οι ενδιαφερόμενοι και συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά...

«Ξεκίνησε η διάθεση των Συνδεσμιακών εισιτήριων διαρκείας του ποδοσφαίρου για την σεζόν 2013-2014 για τις θύρες 3-7… Η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι μόνο στην τιμή… φέτος κοστίζουν 195 ευρώ+ 50 ευρώ ανανέωση μέλους στον ερασιτέχνη… αλλά και στο γεγονός ότι θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να απευθύνονται όσοι επιθυμούν να τα προμηθευτούν στους κατά τόπους συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 7 σε Αθήνα και επαρχία, αφήνοντας το ονοματεπώνυμο τους, τον αριθμό της ταυτότητας τους και ένα τηλέφωνο.

Και μετά από δύο μέρες θα μπορούν να πηγαίνουν στο Καραϊσκάκη για να τα εξασφαλίσουν, πληρώνοντας είτε μετρητοίς είτε με 12 άτοκες δόσεις με οποιαδήποτε κάρτα…

Αυτή η διαδικασία γίνεται για να εξασφαλίσουμε, σε μεγάλο ποσοστό, πως όποιος βρίσκεται κάθε Κυριακή στον «χώρο» μας , είναι συνδεσμίτης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις ατομικές του υποχρεώσεις στον τρόπο συμπεριφοράς και λειτουργίας της ΘΥΡΑΣ 7…

Από την στιγμή που αποδέχεται να βρίσκεται στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7 θα είναι και υπεύθυνος για τις ενέργειές του, αλλά και συνολικά του συνδέσμου που ανήκει».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :