Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΔΕΔΑΣ : ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΪΝΣ ΚΑΙ ΛΑΣΜΕ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ

Ο Στέφανος Δέδας ως συνεργάτης του Σαρόν Ντρούκερ είχε υπό τις οδηγίες του τον Ντάνστον και σκιαγραφεί στη "Sportday" τον νέο παίκτη του Ολυμπιακού.

«Σκοράρει κυρίως μέσα από τη ρακέτα. Είναι ιδανικός να τελειώνει τις φάσεις. Πολύ αποτελεσματικός. Όπως και ο Χάινς έτσι και αυτός εξαρτώνται από τη δημιουργία των συμπαικτών του. Στο λόου ποστ παιχνίδι δεν διακρίνεται ιδιαίτερα», τονίζει και προσθέτει:

«Παρ’ ότι είναι κοντός για πάουερ-φόργουορντ έχει πολύ μεγάλα χέρια. Είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ και στο αμυντικό κομμάτι είναι πιο αποτελεσματικός στον αέρα».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Δέδας προσπαθεί να συγκρίνει τον Ντάνστον με παίκτες που είναι ήδη γνωστοί στο ελληνικό κοινό…

«Είναι ένας παίκτης ανάμεσα σε Λάσμε και Χάινς, αλλά ένα σκαλί παρακάτω σε αποτελεσματικότητα. Γενικώς είναι μια πολύ καλή επιλογή. Δύσκολά θα εκτεθεί ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ καλό παιδί. Αγαπάει τη δουλειά του και δεν θα γκρινιάξει ποτέ. Είναι σούπερ επαγγελματίας», κατέληξε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :