Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ!

Ο Ράφικ Τζιμπούρ είναι μια ανάσα από το να υπογράψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC των Ανατολικών Μίντλαντς, ο Αλγερινός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Νότιγχαμ και αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στους «κόκκινους».

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, ο Τζιμπούρ είναι ήδη στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, κάνοντας χρήση της άδειας που του είχε δώσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρει ομάδα και να αποχωρήσει.

Λεπτομέρειες για τη συμφωνία του «τρομοκράτη» με τους Άγγλους δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως και το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα αξιώσουν χρήματα για την παραχώρησή του ή αν ο παίκτης θα πάει με ελεύθερη μεταγραφή στη Νότιγχαμ. Αυτά τα ζητήματα θα διευκρινιστούν ωστόσο τις επόμενες ώρες, αν όλα πάνε καλά για Τζιμπούρ και Νότιγχαμ κι υπάρξει οριστική συμφωνία.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :