Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΠΕΣΙΤΣ : ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ... ΣΙΓΟΥΡΟ ΦΑΒΟΡΙ

Ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Μάρκο Πέσιτς, μίλησε στο "onsports.gr" για την κλήρωση των Βαυαρών με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα και το πρότζεκτ της γερμανικής ομάδας που… συνδέεται με το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Ο πρωην παίκτης του Ηρακλή (1999-2000) που σήμερα είναι στέλεχος της Μπάγερν παραδέχεται ότι οι ερυθρόλευκοι είναι η καλύτερη ομάδα και το φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο γκρουπ που αποτελείται ακόμα από Σιένα, Ουνικάχα Μάλαγα, Γαλατάσαραϊ και Ζιελόνα Γκόρα.

Ο παλαίμαχος σούτινγκ γκαρντ των Άλμπα Βερολίνου, Κολωνίας, Ρόμα και Τέραμο που είναι ο γιος του προπονητή της Μπάγερν, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ανέλυσε το πλάνο του γερμανικού συλλόγου και τόνισε ότι το σχέδιο είναι η ομάδα να παρουσιάσει όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο εναντίον των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης την ερχόμενη χρονιά.

Επίσης, αποκάλυψε ότι το μπασκετικό τμήμα της Μπάγερν λαμβάνει μεγάλη συμπαράσταση από το ποδοσφαιρικό που φέτος ήταν η πιο επιτυχημένη ομάδα σε Γερμανία και Ευρώπη με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος Γερμανίας!

«Τι μπορείς να πεις για τον Ολυμπιακό; Δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, ο κόουτς Μπαρτζώκας προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, οπότε είναι σίγουρα το φαβορί να κερδίσει τον όμιλό μας. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς για να προβούμε σε προγνωστικά, επειδή αυτή τη στιγμή όλοι είναι στη διαδικασία του χτισίματος της ομάδας και της απόκτησης παικτών. Νομίζω ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξέρουμε περισσότερα για το πόσο δυνατό είναι το γκρουπ μας, αλλά ο Ολυμπιακός που είναι ο κάτοχος του τίτλου δύο σερί φορές, είναι στα σίγουρα η καλύτερη ομάδα στον όμιλο», είπε για την κλήρωση της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό ο Πέσιτς.

Αναφορικά με το πρότζεκτ της Μπάγερν και τη σχέση της μπασκετικής ομάδας με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, ο Πέσιτς, υπογράμμισε: «Εμείς βρισκόμαστε στον τέταρτο χρόνο από τη στιγμή που ο σύλλογος αποφάσισε να επενδύσει στο μπάσκετ. Έχουμε μεγάλη υποστήριξη από την ποδοσφαιρική ομάδα και έχουμε το πρότζεκτ να παίξουμε με τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας φέτος, κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή και θα κάνουμε το καλύτερο για να εκπροσωπήσουμε τον σύλλογό μας πολύ καλά στη διοργάνωση».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :