Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ!

Ο Μπράιαντ Ντάνστον αναμενόταν το μεσημέρι στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ από τον Ολυμπιακό, όμως υπήρξε καθυστέρηση στην πτήση του από τη Νέα Υόρκη με συνέπεια να χάσει την ανταπόκριση από Κωνσταντινούπολη για Αθήνα και έτσι η άφιξή του πήρε... παράταση για το βράδυ.

Ο Αμερικανός σέντερ ο οποίος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης έρχεται τελικά από τη Νέα Υόρκη μέσω Τουρκίας στις 22:00 καθώς έχασε την πρωινή ανταπόκριση. Η πτήση που θα μετέφερε τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ-σέντερ καθυστέρησε να αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη και έτσι έχασε την ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων να τον περιμένουν μάταια στο «Ελ. Βενιζέλος».

Όπως ενημέρωσε αργότερα θα μεταβεί στη χώρα μας από την Κωνσταντινούπολη με πτήση στις 20:50 για να έχει τη πρώτη γνωριμία με τους διοικούντες το Θρύλο και αύριο αναμένεται να περάσει τελικά από τις εξετάσεις, αλλά και να διευθετήσει παράλληλα και κάποιες λεπτομέρειες της διαμονής του στην Ελλάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :