Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ... «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑΝΣΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΜΟΛΟ»

Οι Γάλλοι ασχολήθηκαν και την Πέμπτη με την υπόθεση του Γιοάν Μολό τονίζοντας πως Νανσί και Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία για την μεταγραφή του.

Αρχικά αναφέρθηκε πως υφίσταται διαφωνία σχετικά με τις τραπεζικές εγγυήσεις που αξίωνε η Νανσί από τους ερυθρόλευκους -δίχως να υπάρχει πάντως κάποια επιβεβαίωση από τις δύο πλευρές επ' αυτού- όμως το βράδυ της Πέμπτης επισημάνθηκε ότι η Γαλλική ομάδα είναι ιδιαίτερα κοντά στο να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη!

Ωστόσο τονίστηκε ότι ο Μολό είναι πια διστακτικός στο να αφήσει τη Γαλλία και την ομάδα του εξαιτίας των χειρισμών και των εν γένει κινήσεών της γύρω από υην υπόθεσή του και ενώ μέχρι πριν από λίγα 24ωρα ήθελε πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Βέβαια παρά τα όσα ανακύπτουν από τη Γαλλία δεν θεωρείται και δεν είναι εύκολο οι ερυθρόλευκοι να κλείσουν και άλλον ακραίο, από την στιγμή που έχουν κάνει το deal για τον Κάμπελ της Άρσεναλ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :