Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΦΙΛΙΠΟΦ! *ΡΗΟΤΟ*

Μπορεί η νέα χρονιά να βρει τον Ντίμα Φιλίποφ μακριά από τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στην πολωνική Γιαστρέμπσκι, ωστόσο το μυαλό του 23χρονου διεθνούς πασαδόρου δεν λέει να ...ξεκολλήσει από τους ερυθρόλευκους.

Ο Φιλίποφ δεν ξεχνάει τα τρία χρόνια που πέρασε στο Θρύλο, με την φανέλα του οποίου κατέκτησε έξι συνολικά τίτλους(!), ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές, που... «συνελήφθη» στις εξέδρες να παρακολουθεί τον Ολυμπιακό σε διάφορα άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και να λειτουργεί με το ένστικτο του οπαδού, ζώντας έντονα την κάθε στιγμή!

Ο νεαρός άσος δεν παρέλειψε να εκφράσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα έντονα συναισθήματα, που τον δένουν με την κορυφαία ελληνική ομάδα. Στον προσωπικό του λογαριαμσό στο facebook, ο Φιλίποφ ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία, που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr" και όπου αποτυπώνονται οι φετινές ομάδες του Θρύλου σ' όλα τα αθλήματα να σαρώνουν τους τίτλους, με τον Φιλίποφ να προσθέσει με νόημα:

«Αυτά είναι!!!», εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την ... υπερκούπωση του Ολυμπιακού!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :