Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΖΕ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ...ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσαν κατηγορηματικά πως υπάρχει θέμα απόκτησης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Πάρμα, Ζε Εντουάρντο.

Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στη διάψευση δημοσιεύματος (το οποίο επικαλείται πηγές από την Ιταλία) αθλητικής εφημερίδας, περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Ζοσέ Εντουάρντο ντε Αραούζο, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ο Ζε Εντουάρντο είναι 22 ετών (16/8/1991, ύψος 1.86μ.) και ανήκει στην Πάρμα από το 2010. Η καλύτερη του θέση μέσα στο γήπεδο είναι αυτή του αμυντικού μέσου, αλλά μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες είτε ως μπακ είτε ως χαφ. Στους "τζαλομπλού". Προέρχεται από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Κρουζέιρο, ενώ έχει περάσει ακόμα από Άγιαξ, Πάρμα, Έμπολι, Πάντοβα. Στις δύο τελευταίες, ως δανεικός από την Πάρμα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έχει ατζέντη τον πασίγνωστο Ιταλό, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είναι μάνατζερ και του Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος κατά τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η τιμή του Ζε Εντουάρντο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κυμαίνεται στο 1.000.000 ευρώ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Βραζιλίας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :