Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣ... ΡΕΝΤΗ Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να κάνουν τον σχεδιασμό τους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ακαδημίας στην προσεχή περίοδο και φυσικά έχουν βάλει... μπροστά και τα θέματα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι ερυθρόλευκοι φέτος έχουν υποχρεώσεις σε δύο διοργανώσεις της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος με την ομάδα Β’ στο NextGen Series για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ θα συμμετάσχουν και στο Champions League Κ19 το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της UEFA.

Την περασμένη χρονιά που ο Ολυμπιακός έπαιξε με τους Νέους στο NextGen Series, είχε δηλώσει ως έδρα το «Γ. Καραϊσκάκης». Κάτι το οποίο φαίνεται πως θα ισχύει και για τη φετινή περίοδο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr". Οι ερυθρόλευκοι της ομάδας Β’ θα αγωνίζονται στο γήπεδο της πρώτης ομάδας και φυσικά χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πέρυσι στον αγώνα με την Aντερλεχτ στη φάση των «16», στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχαν μαζευτεί πάνω από 12.000 οπαδοί του Θρύλου σε ματς των Νέων!

Αντιθέτως όμως για το Champions League φαίνεται πως τα πλάνα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι κάπως διαφορετικά. Συγκεκριμένα, πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δίνει τους αγώνες του Champions League Κ19 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και αυτό γιατί τα ματς των μικρών θα έχουν απόκλιση μίας ημέρας με τους αγώνες της πρώτης ομάδας. Κάτι που σημαίνει πως αν παίζονται δύο ματς σε διάστημα δύο ημερών, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θα επιβαρύνεται αρκετά και τότε θα υπάρξει πρόβλημα με το χορτάρι.

Για αυτό και όλα δείχνουν ότι οι ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 19 ετών, το πιθανότερο είναι να αγωνίζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Άλλωστε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού υπάρχει το κεντρικό γήπεδο με κερκίδα και μπορεί να φιλοξενήσει επίσημο ματς.

Βέβαια ακόμη δεν έχει αποφασιστεί κάτι οριστικό από τους ερυθρόλευκους, αλλά το Ρέντη είναι μέσα στις σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τους αγώνες του Champions League των Νέων, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :