Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΑΠΛΩΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ... ΡΩΣΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, προέβη σε δήλωση μετά τις τοποθετήσεις παίκτη που έκλεισε ο ΠΑΟΚ για τους ερυθρόλευκους κάνοντας λόγο για... «ρωσικό χιούμορ στον ΠΑΟΚ».

Αναλυτικότερα ο Κώστας Καραπαπάς υπογράμμισε μετά τον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Σίμουρκ: «ακούσαμε σήμερα για μία ακόμα φορά έναν άγνωστο παίκτη που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ να λέει πως προτίμησε τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Επειδή προφανώς είναι ένας νέος όρος στα συμβόλαια του ΠΑΟΚ να κάνουν οι παίκτες την συγκεκριμένη δήλωση εμείς απλώς χαμογελάμε και είμαστε βέβαιοι πως οι φίλαθλοι αντιλαμβάνονται πως είναι ρωσικό χιούμορ».


Αφορμή για τη συγκεκριμένη απάντηση του Καραπαπά ήταν οι δηλωσεις του μάνατζερ του Τόμας Νέσιντ, Γίρι Μίλερ, ο οποίος υποστήριξε πως για τον πελάτη του έδειξαν ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, η Τβέντε, αλλά και η Ρέν. Όμως τόσο ο ίδιος όσο και ο Τσέχος επιθετικός προτίμησαν τον ΠΑΟΚ.

Ο εκπρόσωπος του Νεσίντ με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Τσεχίας υποστήριξε πως: «Για τον Τόμας υπήρξε ενδιαφέρον από την Ολλανδική Τβέντε, την Γαλλική Ρεν, αλλά και από την Ολυμπιακό. Όμως αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την καριέρα του Νέσιντ στον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι ο Τόμας να παίζει μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε για τόσο καιρό εκτός δράσης. Η ΤΣΣΚΑ παίζει μόνο με έναν φορ και στην ομάδα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός. Οπότε, θα ήταν δύσκολο να βρει θέση υπό αυτές τις συνθήκες. Έτσι, η πιθανότητα να πάει σε άλλη ομάδα είναι μεγάλη».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :