Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Ο ΜΑΣΑΝΤΟ

Η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα για τα οποία ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τσεκάρει τον Πάουλο Μασάντο, με τον Πορτογάλο μέσο του Ολυμπιακού να... επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των «κόκκινων».

Συγκεκριμένα η «Record» αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Μασάντο και ο ίδιος ο παίκτης το επιβεβαιώσε, τονίζοντας πως οι «κόκκινοι» τον παρακολουθούν στενά...

«Είναι αλήθεια πως η Λίβερπουλ με έχει παρακολουθήσει κάποιες φορές. Είναι τιμή για μένα να ενδιαφέρεται ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα και στο αγγλικό. Η Premier League ειναι αγαπητή στην Πορτογαλία και μια μετακίνηση στη Λίβερπουλ θα με βοηθούσε να καθιερωθώ στην Εθνική» τόνισε ο Μασάντο.

Οσο για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος μέσος κατέληξε: «Θέλω να παίξω πολύ στην Αγγλία, αλλά ξέρω ότι έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα μου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :