Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ... ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ!

Επιστρέφει την Τετάρτη στην Ελλάδα για να απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης του Ολυμπιακού ο Τζαμέλ Αμπντούν, εξαιτίας της άρνησής του να αγωνιστεί στο φιλικό!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Αλγερινού μεσοεπιθετικού, αφού όπως έγινε γνωστό ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε από τον Μίτσελ να μην παίξει στο φιλικό με τη Σίμουρκ επικαλούμενος μεταγραφικούς λόγους και η διοίκηση αποφάσισε να τον… κόψει από την αποστολή και να τον βάλει Τετάρτη πρωί στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα ώστε να απολογηθεί για την στάση του.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", είναι κατηγορηματικοί και τονίζουν ότι κανένα παράπτωμα δεν πρόκειται να γίνεται αποδεκτό. Αυτός είναι και ο λόγος που η στάση του Αλγερινού, τόσο σήμερα όσο και γενικότερα στο Ζέεφελντ, δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται ενώ οι πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι η μοναδική πρόταση που έχει γίνει είναι από τη Νότιγχαμ και δεν ικανοποιεί!

Κατά συνέπεια, ο Αμπντούν θα επιστρέψει την Τετάρτη στην Ελλάδα, θα απολογηθεί στη διοίκηση του Ολυμπιακού και από εκεί και πέρα θα φανεί σε πιο σημείο μπορεί να φτάσει η σχέση των δύο πλευρών.

Πάντως, είναι πιθανό να γίνει συνάντηση και με τον Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Αμπντούν και να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :