Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

«ΒΛΕΠΕΙ» ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Την περίπτωση να προσθέσει στο δυναμικό του τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη εξετάζει ο Ολυμπιακός!

Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", το ενδεχόμενο να «επενδύσουν» στον ταλαντούχο γκαρντ ύψους 1μ.96 και ηλικίας 20 ετών, που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις αυτή την περίοδο με την Εθνική Νέων στο Ευρωμπάσκετ του Ταλίν της Εσθονίας.

Ο Λαρεντζάκης είναι ελεύθερος μετά από δύο σεζόν στον Ίκαρο προερχόμενος από το Αιγάλεω. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στον Ίκαρο μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, που τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ έως το τέλος της σεζόν.

Θεωρείται από τους γκαρντ, που έχουν προοπτική και γι’ αυτό στον Ολυμπιακό σκέφτονται να τον αποκτήσουν ως μελλοντική «επένδυση». Οι πρωταθλητές Ευρωπης, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πετυχημένες κινήσεις με νεαρούς Έλληνες μπασκετμπολίστες (Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου και Δημήτρης Κατσίβελης) και οι κατακτήσεις των δύο σερί τίτλων της Ευρωλίγκας βασίστηκαν στο έντονο ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :