Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΝΙΚΟΥ : ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΣΙΜΟΝΣ!

Με τα πλέον κολακευτικά λόγια μίλησε για το Σέντρικ Σίμονς, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο Θωμάς Νίκου.

Ο 41χρονος τεχνικός της Καβάλας, ο οποίος γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή θητεία τους στην Ένωση, μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» για τις αγωνιστικές αρετές του, τις οποίες χαρακτήρισε αξιομνημόνευτες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είναι από τα παιδιά που έχουν πολύ καλή αθλητική παιδεία. Παίζει για την ομάδα και κάνει ό,τι του πει ο προπονητής. Τα δίνει όλα. Τα προσόντα του είναι άξια αναφοράς. Πιστεύω ευκαιρία σαν και αυτή του Ολυμπιακού ο Σέντρικ δεν θα την άφηνε να περάσει έτσι και πιστεύω πως θα δείξει τις ικανότητές του».

Είπε ακόμα…

Για την ανάληψη, από τον ίδιο, της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας: «Από τη στιγμή που έμεινε η διοίκηση ως έχει και δεδομένου ότι υπήρχε και συνεργασία δύο χρόνων στο παρελθόν δεν χρειάστηκε και πολύ να το σκεφτώ. Η απάντηση ήταν εύκολη. Δεδομένου κι ότι η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστεί. Έχουμε θέσει το πρόγραμμά μας ώστε να έχουμε δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2».

Για το εάν ο στόχος της Καβάλας τη νέα χρονιά θα είναι η επάνοδος στην Basket League ΟΠΑΠ: «Θεωρητικά ναι. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ όσο πιο γρήγορα γίνεται, να δούμε τους αντιπάλους μας και τα ρόστερ τους. Θεωρώ πως λόγω και του προέδρου, αλλά και όταν μιλάμε για την Καβάλα, πρέπει η ομάδα να βρίσκεται στην Α1 και ελπίζω να γίνει αυτό στη χρονιά που μας έρχεται. Χρειάζεται δουλειά και σοβαρότητα και θεωρώ πως είναι στοιχεία που θα τα έχουμε».

Για το πρωτάθλημα της Α2: «Ξέρουμε σε ποιο πρωτάθλημα παίρνουμε μέρος. Πράγματι τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αναμένεται να γίνει και ακόμα πιο ανταγωνιστικό, παρότι τα μπάτζετ θα πέσουν και άλλο».

Για τους φιλάθλους της Καβάλας: «Η Καλαμίτσα ήταν ανέκαθεν το «φρούριο» της Καβάλας. Ο κόσμος έχει στηρίξει την ομάδα πάρα πολύ, σε αθλητικό πλαίσιο. Πιστεύω πως η διοίκηση θα πείσει τον κόσμο να στηρίξει και φέτος την ομάδα στην προσπάθειά της. Θεωρώ και εύχομαι να σταθούν στο πλάι μας ώστε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στο τέλος της χρονιάς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :