Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΒΓΑΖΕΙ... ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΜΙΤΣΕΛ

Το βράδυ της Δευτέρας θα ανακοινώσει ο Μίτσελ τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν την αποστολή του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ της Αυστρίας και πιθανότατα να είναι και πάνω από 28, όπως αρχικά είχε ακουστεί.

Ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τρίτης (13.05 από Ελλάδα για Μόναχο και από εκεί για Ζέεφελντ) με τελικό προορισμό την Αυστρία και ίσως ο αριθμός να υπερβαίνει τους 28 ποδοσφαιριστές.

Στα των... απουσιών ο Τζιμπούρ δεν αναμένεται να είναι στην αποστολή και ενώ τα δημοσιεύματα των Τούρκων για την Μπούρσασπορ συνεχίζονται. Ο Αλγερινός έχει άδεια, όπως και ο Ολαιτάν που θα απουσιάζει ακόμα για δύο ημέρες. Ο Νιγηριανός πάντως θα μεταβεί απευθείας στην Αυστρία.

Κατά τα άλλα θα λείπουν και οι... μικροί που είχαν υποχρεώσεις, ενώ ο Σμπώκος που συμφώνησε ως γυμναστής θα αναπληρώσει τον Μουρίκη για διάστημα 2 μηνών.

Ο Χρήστος Μουρίκης ο οποίος απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης και στήριξης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και έτσι για 2 μήνες δεν θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του όπως πρέπει για την πρώτη ομάδα. Μπορεί σε αυτό το διάστημα πάντως να είναι στις Ακαδημίες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :