Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ... ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Παραμένει στο εξωτερικό ο Γιάννης Βρέντζος, σύμφωνα με δημοσιεύματα και κορυφώνει τις επαφές του με παίκτες. Εκτός από τον Σισοκό, στον Ολυμπιακό παρακολουθούν και τους Σαντόμ και Μποντμέρ, ενώ υπάρχουν φήμες για Γκουρκίφ.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ παρόλο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται να πάρει... παράταση η επιστροφή του.

Εκτός από τον Μόργκαν Αμαλφιτανό και τον Μοχάμεντ Σισοκό, που δεν αποκλείεται να «κλείσει» τις επόμενες μέρες, οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά και τις περιπτώσεις του Μποντμέρ και του Σαντόμ όπως αναφέρουν διάφορα ΜΜΕ.

Μάλιστα, στις επαφές του με γαλλικές ομάδες ο Βρέντζος φημολογείται πως έκανε διερευνητική επαφή με τη Λιόν για τον Γκουρκίφ. Ωστόσο, η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη καθώς το κασέ του Γάλλου μεσοεπιθετικού είναι πολύ μεγάλο (έξι εκατομμύρια μικτά) και οι «λιονέ» δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :