Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κυριακός Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στο γερμανικό Τύπο και συγκεκριμένα στο «RevierSport»!

«Θα μου πάρει ακόμη μία-δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα προπονούμαι κανονικά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο διεθνής πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της γερμανικής ομάδας.

Να θυμίσουμε πως ο αμυντικός των «βασιλικών μπλε» είναι εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και περίπου οχτώ μήνες... Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο και τον τελευταίο καιρό ταξίδεψε και στην Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Τώρα είναι στο τελικό στάδιο και ανυπομονεί να επιστρέψει...

Ο 21χρονος αμυντικός έπαιξε για τελευταία φορά στις 27 Νοεμβρίου στον αγώνα της Σάλκε με το Αμβούργο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση. Έλειψε και από την εθνική Ελλάδας και σίγουρα ο Φερνάντο Σάντος περιμένει και αυτός με ανυπομονησία να βρεθεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής στο επίπεδο που πρέπει!

Βέβαια απομένει να δούμε και τι εξέλιξη θα έχει το... φλερτ με τη Λίβερπουλ, καθώς τις τελευταίες μέρες ο αγγλικός Τύπος, μιλούσε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, για πρόταση ύψους 14εκ. ευρώ στη Σάλκε για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :