Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΓΟΥΝΑΣ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!

Τη δίψα του για επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων με τον Ολυμπιακό εξέφρασε το νέο απόκτημα της νταμπλούχου ομάδας πόλο Ανδρών, Αλέξανδρος Γούνας, σε συνέντευξή του στο "katimagiko.gr".

Αναλυτικά:

Ακόμα πιο ισχυρός γίνεται ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Αλέξανδρου Γούνα! Στα χνάρια του πατέρα του ο διεθνής περιφερειακός, ετοιμάζεται να κολυμπήσει με τα ερυθρόλευκα και να ενισχύσει την ομάδα που υποστηρίζει από μικρός. Να κάψει τη… γούνα των αντιπάλων σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο 23χρονος πολίστας, που τη σεζόν 2011-2012 με τα χρώματα της Βουλιαγμένης... εκτέλεσε τον Ολυμπιακό στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος, μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του. Αναφέρθηκε στο... κόκκινο παρελθόν του, εξήγησε γιατί επέλεξε τον Ολυμπιακό και ανέφερε τους στόχους της νέας του ομάδας. Όλα αυτά λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βαρκελώνης (19/7-4/8), όπου θα προσπαθήσει να βοηθήσει την εθνική ανδρών στην πορεία της προς τη διάκριση.

Ο πατέρας σου, Ανδρέας, έκανε στο παρελθόν μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό. Τι ρόλο έπαιξε αυτό στην απόφασή σου;

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και σίγουρα υπήρχε επιθυμία και από την οικογένειά μου και από εμένα να κάνω μια τέτοια μεταγραφή. Έχει πάντα πολύ υψηλούς στόχους, όπως έχω και εγώ. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ο πατέρας μου, που έπαιξε πολλά χρόνια στην ομάδα, είναι Ολυμπιακός, όπως και εγώ".

Πώς έγινε η επαφή με τον Ολυμπιακό; Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν ότι θα κατέληγες σε ομάδα του εξωτερικού.

«Ο πρόεδρος κος Κουντούρης κινήθηκε πάρα πολύ γρήγορα και μου έκανε μια πρόταση, την οποία δεν γινόταν να αρνηθώ. Μόλις έμεινα ελεύθερος από τη Βουλιαγμένη έγινε η πρώτη επαφή και στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε την επομένη συμφωνήσαμε αμέσως. Η πρόταση με κάλυπτε πλήρως και βλέπω τη μεταγραφή μου ως ευκαιρία να αποδείξω ακόμα περισσότερα πράγματα μέσα στην πισίνα».

Μετά τη δική σου προσθήκη και αυτή του Άγγελου Βλαχόπουλου, η εθνική πλέον βασίζεται στον Ολυμπιακό, πράγμα που δείχνει τη δύναμη της ομάδας. Πώς βλέπεις τη νέα σεζόν;

«Είναι βέβαιο ότι διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Για την Ελλάδα οι στόχοι μας είναι δεδομένοι, όμως θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε πού μπορούμε να φτάσουμε, όμως το θέμα είναι να δίνουμε το 100% και να προσπαθούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας».

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βαρκελώνη. Τι μπορούμε να περιμένουμε από την εθνική;

«Έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και θα τα δώσουμε όλα. Θα πάρουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στους Έλληνες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :