Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

lanazione.it : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΓΚΡΕΚΟ... ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΒΟΡΝΟ

Στη Λιβόρνο ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Λεάντρο Γκρέκο, σύμφωνα με αυτά που γράφει η ιστοσελίδα "lanazione.it".

Το νέο στοιχείο της υπόθεσης είναι πως ο Ιταλός μέσος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και σημειώνεται, μάλιστα, ότι έχει ήδη συμφωνήσει.

«Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Ο Λεάντρο Γκρέκο θα αποτελέσει ακόμα μία λύση για τη μεσαία γραμμή. Ο παίκτης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία και έχει φτάσει ήδη σε συμφωνία με τη Λιβόρνο», ξεκινά το δημοσίευμμα, για να καταλήξει σχετικά.

«Τώρα, αυτό που θα πρέπει να γίνει, είναι να κανονιστούν τα πάντα με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο παίκτης έχει συμβόλαιο δύο χρόνια ακόμα. Οι δυσκολίες των διαπραγματεύσεων δεν φαίνονται να είναι δυσεπίλυτες και η συμφωνία θα προχωρήσει».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :