Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

3.400 ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ... ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ!

Το γκολ του Γιάννη Μανιάτη, με το οποίο ο Ολυμπιακός έφτασε στη δύσκολη νίκη επί της Καλλονής με 0-1 ήταν το 3.400ό για το Θρύλο από καταβολής της Α' Εθνικής!

Ιστορικό από κάθε άποψη ήταν για τον διεθνή αμυντικό το γκολ, με το οποίο οδήγησε τους ερυθρόλευκους στη σημαντική νίκη επί της νεοφώτιστης Καλλονής στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός του Ολυμπαικού με το γκολ, που σημείωσε στο 61ο λεπτό, όχι μόνο οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πολύ σημαντική νίκη επί της ομάδας της Λέσβου, αλλά παράλληλα συνέδεσε το όνομά του με την επίτευξη του νούμερο 3.400 γκολ των ερυθρόλευκων από καταβολής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής!

Παράλληλα, ο διεθνής μεσοαμυντικός ευτύχησε να είναι ο πρώτος πάικτης, που βρήκε δίχτυα σε επίσημο παιχνίδι του Θρύλου στην προσπάθεια προς την κατάκτηση του 41ου τίτλου της ιστορίας του!



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :