Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ... ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΣΟΚΟ

Τα τελευταία δημοσιεύματα που συνδέουν τον Μομό Σισοκό με τον Ολυμπιακό έβγαλαν... είδηση, καθώς στελέχη των ερυθρόλευκων επιβεβαίωσαν ότι έχουν κλείσει ήδη αμυντικό χαφ, εννοώντας τον Ντελβίν Ντινγκά.

Από τους ερυθρόλευκους σχολιάζεται ότι παρόλο που έχει ολοκληρωθεί το ζήτημα της απόκτησης του αμυντικού χαφ (κάτι που επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη για πρώτη φορά), υπάρχουν συζητήσεις με τον 28χρονο διεθνή από το Μάλι, ο οποίος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά βρίσκεται εκτός πλάνων του Λοράν Μπλαν.

Από εκεί και πέρα, μετά από τον Ντινγκά, τα τυπικά αναμένονται και για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Για τον 24χρονο μέσο της Μπαστιά απομένει η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών για την μετακίνησή του στο Θρύλο. Τόσο ο Ντινγκά, όσο και ο Γιαταμπαρέ, πάντως, αναμένεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να προσγειωθούν στο "Ελ. Βενιζέλος" το Σάββατο.

Στο "μέτωπο" των πωλήσεων, αποδεσμεύσεων και δανεισμών, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη για τους Χολέμπας, Πάμπλο Κοντρέρας, Ραφίκ Τζεμπούρ και Τόμας ντε Βινσέντι.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο Barcelona & Qatar Airways ΕΔΩ


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :