Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΧΑΦ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ δεν "παίζει" μόνος του για την θέση του αμυντικού μέσου στον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξετάζουν τις περιπτώσεις και των Εμάνουελ Φρίμπονγκ, Ντέλβιν Ντινγκά, ενώ στα υπόψιν είναι και ο πλέι μέικερ της Σαραγόσα, Απόνιο.

Με τις εξελίξεις να έχουν ήδη δρομολογηθεί όσον αφορά το θέμα του Γκαετάν Μπονγκ (ελέω της μετακίνησης του Χοσέ Χολέμπας στην Μπεσίκτας), ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στην απόκτηση ενός παίκτη που θα έρθει για να καλύψει την θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ είναι στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος και οι διαπραγματεύσεις με την Μπαστιά βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ωστόσο ο 24χρονος μέσος από το Μαλί δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που κοιτά ο Ολυμπιακός και αυτό γιατί ο Γιαταμπαρέ δεν είναι κλασικός αμυντικός χαφ αλλά περισσότερο αγωνίζεται ως "ενδιάμεσος".

Όπως και να 'χει, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν δύο ακόμη περιπτώσεις που είναι εφικτές. Αυτές των Εμάνουελ Φρίμπονγκ και Ντέλβιν Ντινγκά.

Στην λίστα υπάρχουν και ονόματα όπως αυτά του Στέφεν Ντεφούρ και Εγιόνγκ Ενόχ, ωστόσο είναι δύσκολο να γίνει κάτι με αυτούς.



Ο Φρίμπονγκ (21 ετών) είναι προϊόν του Βενγκέρ στην Άρσεναλ και κλασικός αμυντικός μέσος. Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν δανεικό (όπως έχουν ήδη κάνει με τον Κάμπελ) από τους "κανονιέρηδες", ωστόσο ο Αλσατός τεχνικός είναι διστακτικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς αντιμετωπίζει... ποσοτικό πρόβλημα στο ρόστερ του.

Αν η Άρσεναλ δεν ενισχυθεί με 2-3 ποδοσφαιριστές, δύσκολα ο Βενγκέρ θα δώσει την συγκατάθεση του για τον δανεισμό του Γανέζου διεθνή παίκτη.

Η περίπτωση του Ντινγκά είδε το φως της δημοσιότητας από γαλλικά ΜΜΕ που τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό λόγο Καρεμπέ. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμη του, δίχως να είναι κάτι ιδιαίτερο τεχνικά. Ο διεθνής με τον Κονγκό ποδοσφαιριστής παραχωρείται από τη Μονακό που ψάχνει για κάτι καλύτερο χάρη στα εκατομμύρια του Ριμπολόβλεφ.

Στην άκρη του μυαλού των ερυθρόλευκων υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ενίσχυσης και με ένα πιο επιτελικό μέσο, ειδικά, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, σε περίπτωση που υπάρξει πώληση παίκτη στην μεσαία γραμμή. Σε ένα τέτοιο σενάριο, ένας παίκτης που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό είναι ο Απόνιο που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στην Σαραγόσα (14 γκολ, 2 ασίστ).

Ωστόσο οι Αραγόνες μετά τον υποβιβασμό τους δεν μπόρεσαν να βρουν έσοδα για να καλύψουν το συμβόλαιο του 29χρονου ποδοσφαιριστή και τον άφησαν ελεύθερο. Επομένως αν ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αποκτήσει σχετικά εύκολα...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :