Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΒΟΡΙ!

Ο Γιώργος Πρίντεζης στην αναμέτρηση με τη Λιθουανία, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση από πλευράς αποδοτικότητας με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς πέτυχε 23 πόντους.

Ο διεθνής φόργουορντ μιλώντας στο "pamesports.gr" τόνισε ότι κανένας αντίπαλος δεν φοβίζει ούτε εκείνον, αλλά ούτε και τους συμπαίκτες του, ενώ στάθηκε στην συγκέντρωση που πρέπει να δείξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα νοκ -άουτ ματς της διοργάνωσης.

– Είσαι ευχαριστημένος από τα όσα έχει δείξει η Εθνική στα δύο ματς του Ακρόπολις, πάντα σε σχέση με τα τα φιλικά επί γερμανικού εδάφους;

«Θεωρώ ότι έχουμε παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στην άμυνα. Στην επίθεση έχουμε δείξει καλά σημάδια, παίζουμε ομαδικά και αυτό είναι που έχει σημασία. Πιστεύω ότι επιθετικά δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, έχουμε το ταλέντο. Απλά χρειαζόμαστε και την συγκέντρωση στην άμυνα».

- Έχετε φτάσει στο 100% των όσων μπορείτε να δείξετε μέσα στο παρκέ;

«Πιστεύω ότι στο 100% των δυνατοτήτων σου και των ικανοτήτων σου πρέπει να το έχεις φτάσει και να το δείξεις στο Ευρωμπάσκετ και όχι στα αυτά τα ματς που είναι φιλικά».


Δείτε το εκπληκτικό βίντεο Barcelona & Qatar Airways ΕΔΩ


- Ποιο στοιχείο πρέπει να έχει η Εθνική για να αντέξει και να διακριθεί σε ένα τουρνουά, όπως το Ευρωμπάσκετ, που διαρκεί τόσες ημέρες;

«Το είπες... Αυτό που χρειάζεται η Εθνική για να αντέξει είναι διάρκεια και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι όταν θα έρθουν τα νοκ -άουτ ματς».

- Συγκαταλέγεις την Εθνική στα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου;

«Δεν είμαστε το φαβορί, στο Ευρωμπάσκετ είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πολλές καλές και δυνατές ομάδες. Μπορώ να πω ότι ίσως είμαστε και το αουτσάιντερ, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε βήμα – βήμα».

- Υπάρχει κάποιος αντίπαλος που να φοβάσαι;

«Προσωπικά δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο. Ούτε οι συμπαίκτες μου πιστεύω ότι φοβούνται κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Το μόνο που φοβόμαστε είναι να μην κάνουμε παρόμοιες εμφανίσεις, με αυτές που κάναμε στα φιλικά στο τουρνουά του Ούλμ».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :