Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΟΛ!

Την Ρωσία αντιμετωπίζει στο «Γουίντσορ Παρκ» η ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας και ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος έχει κληθεί, είναι αποφασισμένος να δείξει πως η Εθνική ομάδα της χώρας του μπορεί να υψώσει ανάστημα στους αντιπάλους.

«Τα προκριματικά ήταν λίγο απογοητευτικά για εμάς έως τώρα, αλλά πιστεύω πως ήμασταν άτυχοι σε 1-2 αγώνες. Θα ήμασταν σε καλύτερη θέση, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Και μερικές φορές τη χρειάζεσαι. Δεν μπορούμε, όμως, να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Οφείλουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Μάικλ (Ο' Νιλ-προπονητής της Β. Ιρλανδίας) έχει κάνει φανταστική δουλειά, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους γι' αυτόν. Είναι δύσκολο να προκριθούμε στα τελικά, αλλά θέλουμε να κλείσουμε θετικά τους αγώνες στον όμιλο. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια έως τα μέσα του Οκτώβρη και θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Το παιχνίδι με τη Ρωσία στο Γουίντσορ είναι μεγάλο για εμάς, ενώ φιλοξενούμε την Πορτογαλία τον ερχόμενο μήνα. Αυτά τα δύο παιχνίδια μας δίνουν μεγάλο κίνητρο ώστε να εξασφαλίσουμε σπουδαία αποτελέσματα κόντρα στις δύο κορυφαίες ομάδες του ομίλου», ανέφερε ο Κάρολ, για να συνεχίσει λέγοντας μερικά πράγματα για τα ματς που προηγήθηκαν με αυτούς τους αντιπάλους.

Οι Βορειοϊρλανδοί ηττήθηκαν με 2-0 από τους Ρώσους, ενώ με την Πορτογαλία έφεραν ισοπαλία 1-1 στο Ο' Πόρτο, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αναφέρει: «Ήμασταν αξιοπρεπείς στο παιχνίδι με τη Ρωσία στη Μόσχα. Είχαμε ένα πλάνο που το ακολουθούσαμε, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς. Στο 1-0, όπου ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, δόθηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Από εκεί και πέρα, με την Πορτογαλία κάναμε καταπληκτική εμφάνιση και αποδείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να αποσπάμε αποτελέσματα. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην κάνουμε την ανατροπή στα ματς που απομένουν. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και ελπίζω να πάρουμε τις νίκες που αξίζει ο προπονητής μας».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :