Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΞΕΡΟ... «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΧΑΪΝΚΕΣ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!

Φαίνεται πως τα χρήματα δεν είναι το παν για τον Γιουπ Χάινκες, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε προσφορά ετήσιων απολαβών είκοσι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ απ' την Παρί Σεν Ζερμέν, όταν αυτή αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Κάρλο Αντσελότι που ανέλαβε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, προσέγγισε τον Γερμανό τεχνικό και του κατέθεσε την πρόταση που θα έκανε τον 68χρονο θριαμβευτή της προηγούμενης ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής σεζόν με την Μπάγερν τον καλύτερα αμειβόμενο τεχνικό στην ιστορία, αλλά εισέπραξε... αρνητική απάντηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca» που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", ο Γιουπ Χάινκες δεν έβρισκε κάποιο κίνητρο ώστε να δώσει συνέχεια στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο έχοντας κατακτήσει όλα τα τρόπαια και έτσι ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Κάρλο Αντσελότι, διατήρησαν τα πρωτεία, πρώτος και δεύτερος αντίστοιχα, στη λίστα των καλύτερα αμειβομένων προπονητών. Δέκα τέσσερα εκατομμύρια παίρνει ετησίως ο πρώτος απ' την Τσέλσι, δώδεκα ο δεύτερος απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Και το ερώτημα, βέβαια, που θα μπορούσε κάποιος να θέσει, είναι πώς να αισθάνεται άραγε ο Λοράν Μπλαν, νυν προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, που φέρεται να έχει ετήσιες απολαβές που δεν ξεπερνάνε τα δύο εκατομμύρια ευρώ...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :